Hoppenbrouwers Electroworld maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Hoppenbrouwers 100 jaar

Hoppenbrouwers 100 jaar

Jan en Sjo Beekmans-Hoppenbrouwers startten in 1918 een handel in elektriciteitsartikelen
aan de Kreitenmolenstraat 3 in Udenhout. Vooral de aanleg van het bovengrondse elektriciteitsnet in Udenhout - vanaf de begin jaren ’20 - zorgde voor groei en
bloei van het bedrijf. Ruim 20 jaar later droeg het kinderloze echtpaar hun zaak over aan
neef Willy Hoppenbrouwers. Samen met zijn vrouw Leny bouwt hij de winkel verder uit. In 978 neemt hun zoon Theo en zijn vrouw corry het familiebedrijf van zijn ouders over en twee jaar later gaan de winkel en het installatiebedrijf apart verder.

4 GENERATIES
Hoppenbrouwers Techniek groeit in de jaren daarna onder leiding  van Theo - en later Henny de Haas - fors door. En vieren nu ook hun 100 jaar bestaan.
Rob Hoppenbrouwers komt in 1987 het familiebedrijf versterken en ontfermt zich samen met Corry over de winkel aan de Kreitenmolenstraat 3. In 1997 nemen Rob en Jopie de winkel over.
Zo zijn beide takken van het door Jan Beekmans opgerichte bedrijf in goede handen.
Als 20 jaar later kleinzonen Stijn en Pepijn  Hoppenbrouwers in de winkel van hun vader komen werken,is de vierde generatie Hoppenbrouwers een feit!

A-MERKEN
De winkel van Hoppenbrouwers is in Udenhout en omgeving een vertrouwd adres.
Een moderne Uitstraling met een actuele keuze in witgoed,klein-huishoudelijke apparaten en de absolute top in TV / audio /video. A-merken als Miele, Bosch, B&O ,Loewe
LG en Samsung voeren de boventoon.
Hoppenbrouwers verkoopt niet alleen, maar biedt daarnaast een vertrouwde en degelijke
service. Een eigen servicedienst levert de apparaten keurig thuis af en installeert deze ter plaatse. Het is vooral deze persoonlijkeaanpak die klanten uit Udenhout en ver daarbuiten naar de Kreitenmolenstraat 3 brengen, de plaats waar het 100 jaar geleden allemaal begonnen is.

De komende maanden viert Hoppenbrouwers haar 100-jarig bestaan op feestelijke wijze.
Met veel scherpe aanbiedingen en leuke acties. Bezoek onze winkel binnenkort en vier het met ons mee. U bent meer dan welkom!

zaterdag 23 en zondag 24 juni open dagen en staat in het teken van feest, loop gezellig even binnen voor een hapje en een drankje.zaterdag van 9 tot 17 uur zondag van 12 tot 17 uur