Hoppenbrouwers Electroworld maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

OLED tv schermen

OLED tv schermen

OLEDU heeft het vast al een voorbij horen komen. wat is OLED en heeft het voordelen? OLED is een nieuwe beeldtechniek die ervoor zorgt dat een scherm nog dunner en nog helderder word !OLED werkt als volgt, elke pixel word apart belicht en kan uit en aan gezet worden, daarmee creer een OLED scherm meer contrast wat weer resulteert in een betere kijkervaring. wat zo uniek is aan OLED is dat ze elke willekeurige pixel apart uit en aan kunnen zetten.waardoor het mogelijk is om een veel diepere kleur zwart te maken. qua design is het mooie van OLED dat het ultra dun gemaakt kan worden, het scherm kan zelfs buigen. wanneer u een OLED scherm aan de muur bevestigd is het resultaat dat het erg strak over komt omdat het scherm ongekend plat aan de muur komt te hangen. wil u meer informatie of een demo ? kom dan gerust langs en laat u verrassen door de beeldkwaliteit en het kijkcomfort van een OLED scherm.