Hoppenbrouwers Electroworld maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Beovision Horizon 40 - 48 inch

Beovision Horizon 40 - 48 inch

Bang en Olufsen hebben onlangs een nieuwe tv op de markt gebracht. de Beovision Horizon. 
de tv is uitgerust met het nieuwste Android bestuuringsysteem en dat zorgt ervoor dat u alle online functies gemakkelijk kunt bedienen met de Beo One remote. tevens beschikt deze tv over een Ultra HD 4K panel waarmee beelden levensecht worden. Natuurlijk heeft de Horizon tv een geweldig geluid aan boord wat het tv kijken echt weer een beleving maakt. de afwerking is van gematteerd zwart aluminium.  Ook word er gebruikt gemaakt van cable-management wat er voor zorgt dat u in de woonkamer alleen maar een tv ziet zonder ook maar een kabeltje zichtbaar.    geïnteresseerd ? kom en laat u verrassen bij ons in de winkel voor verdere uitleg van dit geweldige Bang en Olufsen Product.