Hoppenbrouwers Euronics maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Nieuwe TV Bang & Olufsen geïntroduceerd

Nieuwe TV Bang & Olufsen geïntroduceerd

Te bewonderen bij Hoppenbrouwers Udenhout: de nieuwe 
Beovision Avant 55" 75" en 85".

Deze nieuwste televisie van B&O kenmerkt zich door het samengaan van een ongeëvenaard Ultra High-Definition(4K)-beeld en een ongekend televisiegeluid. Het beeld biedt local dimming, verdeeld over ruim 8 miljoen pixels, waardoor het beeld ongekend helder en dynamisch is.

Daardoor kunt u zelfs extreme sporten en actiebeelden met een ongekende helderheid, dynamiek en precisie beleven. Het 3-kanaals luidsprekersysteem is uitgerust met drie tweeters, drie units voor de middentonen en twee krachtige drivers voor de bassen. De combinatie van een verbluffend uiterlijk, de uitgebreide bestuursmogelijkheden en de unieke plaatsingsmogelijkheden maken dit tot de ultieme belichaming van een televisie die zijn tijd ver vooruit is. 
Ultra hd-tv Beovision Avant van het Deense Bang & Olufsen volgt de gebruiker tijdens het kijken en zorgt met behulp van sensoren altijd voor optimaal beeld

Bovendien zijn er verschillende gemotoriseerde voetstukken die de tv automatisch in de beste hoek ten opzichte van de gebruiker draaien. Dit kan zowel met een beugel waarmee de tv aan de muur hangt, als met een voetstuk waar het toestel middels een paal op staat.

Hangt de tv aan de muur is de maximale hoek zestig graden, op de standaard kan het toestel tot negentig graden draaien. Staat de tv op een meubel komt het scherm omhoog wanneer die wordt ingeschakeld, om plaats te bieden aan het ingebouwde 7.1 surround systeem.