Hoppenbrouwers Euronics maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Nieuwe draadloze luidsprekers Bang & Olufsen

Nieuwe draadloze luidsprekers Bang & Olufsen

Bang & Olufsen heeft nu een nieuwe reeks high-end draadloze luidsprekers. Alle drie zijn opvallende voorbeelden van het unieke designidioom van Bang & Olufsen: ze zijn qua uiterlijk zeer onderscheidend. De volledig digitale actieve luidsprekers maken gebruik van de nieuwe WiSA-standaard voor draadloos meerkanaalsgeluid. Hierdoor kunnen de speakers optimale akoestische prestaties leveren.
Met de introductie van deze luidsprekers, bevestigt Bang & Olufsen eens te meer de toewijding van het merk aan een uitmuntende geluidskwaliteit, compromisloos design en vakmanschap, en technologische innovatie.Bang & Olufsen introduceert de drie nieuwe luidsprekers als onderdeel van het concept Immaculate Wireless Sound, ofwel onberispelijk draadloos geluid.

BeoLab 17
Een compacte luidspreker met reusachtig geluid die overal neergezet kan worden, dankzij de wigachtige vormgeving is de BeoLab 17 gemakkelijk overal te plaatsen, van boekenplank tot wand.

BeoLab 18
De nieuwste belichaming van de uniek vormgegeven geluidszuilen voor vloer en wand van Bang & Olufsen, met zijn akoestische lenstweeter en een voorpaneel met 21 lamellen, is een enorme stap voorwaarts in de evolutie van de karakteristieke luidsprekerzuilen van Bang & Olufsen. Deze luidspreker is verkrijgbaar in massief eiken en in zwart of wit.

BeoLab 19
De subwoofer, is gebaseerd op de uitzonderlijke stevigheid van een 12-zijdig vlak en twee drivers die in fasen werken om ongewenste trillingen te elimineren. De BeoLab 19, is een volledig nieuw ontworpen subwoofer met een verfijnde basweergave met een kracht waar je U tegen zegt en die te mooi is om op een verborgen plekje neer te zetten