Hoppenbrouwers Euronics maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Persbericht

Persbericht

Draadloos muziek streamen deze kerst.

De nieuwe Playmaker van Bang & Olufsen maakt genieten van een superieure geluidskwaliteit gemakkelijker dan ooit. Met dit nieuwe muzieksysteem kunt u uw favoriete muziek direct van uw smartphone, tablet of computer naar een willekeurige actieve set Bang & Olufsen-luidsprekers streamen - draadloos. Verwen uw geliefden deze feestdagen met een weergaloos cadeau - draadloos en superieur geluid overal in huis. 

Voor 2015 wordt verwacht dat de wereldwijde verkoop van digitale muziek de fysieke verkoop ervan heeft overtroffen, aldus de laatste "Global Recorded Music Forecast" gepubliceerd door Strategy Analytics. De populariteit van digitale muziek – en online streaming in het bijzonder - onder muziekliefhebbers is in de laatste jaren enorm toegenomen. Deze groep is voortdurend op zoek naar producten en diensten die eenvoud, flexibiliteit en comfort bieden. Met de nieuwe Playmaker van Bang & Olufsen is het bijzonder eenvoudig om digitale muziek naar high-end luidsprekers te streamen - draadloos. 

Voeg de Playmaker aan een willekeurige set Bang & Olufsen actieve luidsprekers toe, om binnen luttele seconden te ontdekken hoe goed digitale muziek vanaf een smartphone kan klinken. Ongeacht of u een playlist deelt of een naar een nieuw online radiostation wilt luisteren, met Playmaker kunnen eigenaren van Bang & Olufsen-apparatuur eenvoudig - en draadloos - digitale muziek aan hun systeem toevoegen. De Playmaker is bovendien uitgerust om zelfs de meest veeleisende luidsprekers, de BeoLab 5, aan te kunnen.

De Playmaker is de ideale oplossing voor huizen waar mensen op verschillende manieren naar verschillende muziekgenres willen luisteren. De Playmaker werkt perfect met Apple AirPlay en Android DLNA en stelt iedereen in staat om muziek van hun eigen mobiel, tablet of een ander toestel te streamen. Volume en dempen van het geluid kan ofwel vanaf het handheld toestel worden bediend, via de Bang & Olufsen-afstandsbediening, of op de Playmaker zelf. Gasten kunnen heel eenvoudig hun toestel koppelen om een nummer te delen. Door meer Bang & Olufsen-luidsprekers aan meer Playmakers in meerdere kamers te koppelen, kan geluid met behulp van Apple iTunes door het hele huis worden gesynchroniseerd, of kan in de ene kamer naar een opera en in de andere hip-hop worden geluisterd - u kunt naar believen muziekzones creëren. Geniet tijdens deze feestelijke periode samen met uw familie en vrienden van de adembenemende, draadloze geluidskwaliteit van Bang & Olufsen. 

We nodigen al onze klanten uit om in onze draadloze wereld te stappen en bij ons de geluidskwaliteit van muziek op mobiele apparatuur via een stel fantastische luidsprekers te komen ontdekken,” zegt Rob Hoppenbrouwers, 

Speciaal voor de feestdagen kunnen klanten profiteren van een Playmaker-aanbieding bij de Bang & Olufsen-dealer. Bij aankoop van een set actieve Bang & Olufsen-luidsprekers krijgen ze tot eind december een Playmaker cadeau. 

Neem voor meer informatie contact op met:
Hoppenbrouwers Audio-Video
Kreitenmolenstraat 3
5071 BA Udenhout 013 5111525
www.hoppenbrouwers-udenhout.nl

Bang & Olufsen werd in 1925 in het Deense Struer opgericht door Peter Bang en Svend Olufsen, twee innovatieve jonge technici met een passie voor geluidsweergave van topkwaliteit. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een icoon voor uitmuntende prestaties en design, gekenmerkt door een jarenlange ambachtstraditie en een ongeëvenaarde toewijding aan hightech onderzoek en ontwikkeling. Bang & Olufsen, belangrijke speler op het gebied huishoudelijke technologie, heeft in de afgelopen jaren zijn uitgebreide ervaring met geïntegreerde audio- en videosystemen voor thuis uitgebreid met andere gebieden, zoals het hotelwezen en de automobielsector. Het huidige productassortiment zorgt hierdoor voor een naadloos aansluiten van de mediabeleving thuis, in de auto en op reis. Kijk voor meer informatie over Bang & Olufsen op: www.bang-olufsen.com.