Hoppenbrouwers Euronics maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Playmaker

 Playmaker

Bang & Olufsen introduceert de Playmaker, de makkelijkste manier om digitale muziek naar Bang & Olufsen BeoLab luidsprekers te streamen. De B&O Playmaker biedt draadloos toegang tot digitale muziek collecties via je smartphone of tablet. In het compacte design zit alles wat nodig is om te streamen. De Bang & Olufsen Playmaker is zo klein dat deze amper opvalt. Bang & Olufsen Playmaker functioneert met zowel Apple AirPlay als met DLNA en kan alles vanaf vrijwel iedere smartphone, tablet, Mac, PC of mediaserver streamen. De Bang & Olufsen Playmaker is vanaf heden verkrijgbaar voor een prijs van 379,-.

Muziek streamen naar je B&O-luidsprekers
Met de Playmaker kan je moeiteloos je muziek via je mobiele apparten naar eender welke actieve Bang & Olufsen-luidsprekers streamen.

De Playmaker doet dienst als draadloze verbindingshub tussen je smartphone, tablet, computer of laptop en de actieve luidsprekers van Bang&Olufsen. Via het apparaat kan je immers volledig draadloos vanaf elk toestel dat AirPlay of DLNA ondersteunt je favoriete muziek streamen. Zo kan je bestanden vanaf je smartphone, tablet, Mac, pc of mediaserver in je woonkamer doen weergalmen.

Met actieve luidsprekers wordt verwezen naar de speciaal afgestemde en geïntegreerde versterkers in iedere kast om alle luidsprekerdrivers afzonderlijk te kunnen aansturen. De BeoLab-luidsprekers van B&O kan je dus probleemloos op het systeem aansluiten.

Koppel je meerdere Bang & Olufsen-luidsprekers aan meer Playmakers in verschillende kamers, dan kan je het geluid over het hele huis synchoniseren, of kan je net in elke kamer naar verschillende muziek luisteren. Elk lid van het gezin kan op die manier vanaf zijn of haar eigen toestel nummers streamen naar de luidsprekers. De Playmaker is uitgerust met een Digital Audio Converter, waardoor je muziek niet aan kwaliteit verliest bij het doorsturen naar de luidsprekers.

Het systeem kan gemakkelijk geïnstalleerd worden via de Bang & Olufsen BeoSetup App. Met een druk op de knop kan je de Playmaker verbinden met een draadloze router, zodat die meteen in je thuisnetwerk opgenomen wordt.