Hoppenbrouwers Electroworld maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Hoppenbrouwers sluit zich aan bij EURONICS

Hoppenbrouwers sluit zich aan bij EURONICS

Hoppenbrouwers Audio Video, al ruim 90 jaar het vertrouwde adres waar kwaliteit en service de twee pijlers zijn van het bedrijf, wordt Hoppenbrouwers Euronics. 

Rob Hoppenbrouwers: "In onze werkwijze en service verandert niets door onze aansluiting bij Euronics, er komt alleen koopkracht bij". 
1100 ondernemers uit meer dan 30 landen hebben hun krachten in dit verbond gebundeld. Daarmee is Euronics één van Europa's grootste spelers op de markt voor consumentenelektronica. De klant profiteert van de toetreding en vindt dit terug in uiterst scherpe prijzen. "Euronics' drang naar innovatie en topkwaliteit sluit precies aan bij onze visie. Want denkend vanuit kwaliteit stellen wij zorgvuldig ons eigen assortiment samen en kiezen we voor merken die daar ook zo over denken. Aangesloten en kenmerken zich door uitgebreide productkennis, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Na een eerlijk en vakkundig advies is het belangrijk dat de klant weet waarvoor hij kiest. De winkel geeft maandelijks in samenwerking met Euronics een folder uit met leuke trends en aantrekkelijke aanbiedingen. Hoppenbrouwers is hét adres voor de aankoop van wit- en bruingoed, maar ook voor reparatie en onderhoud kunnen klanten uitstekend bij het Udenhoutse familiebedrijf terecht.