Hoppenbrouwers Euronics maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Nieuwsoverzicht van Hoppenbrouwers

Hier vindt u regelmatig nieuws over nieuwe producten of diensten van Hoppenbrouwers. Wilt u graag op de hoogt gehouden worden over het laatste nieuws, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.
Hoppenbrouwers 100 jaar
Hoppenbrouwers 100 jaar
woensdag 13 juni 2018

Jan en Sjo Beekmans-Hoppenbrouwers startten in 1918 een handel in elektriciteitsartikelenaan de Kreitenmolenstraat 3 in Udenhout. ..
Lees verder

OLED tv schermen
OLED tv schermen
woensdag 22 maart 2017

OLEDU heeft het vast al een voorbij horen komen. wat is OLED en heeft het voordelen? OLED is een nieuwe beeldtechniek die ervoor zorgt dat ..
Lees verder

Heos by Denon
Heos by Denon
zondag 25 oktober 2015

Hoppenbrouwers is officieel Heos by Denon Dealer.HEOS is een geweldig veelzijdig multi-room systeem. HEOS speelt alle muziek af van je netwe ..
Lees verder

 Beosound Moment
Beosound Moment
donderdag 12 maart 2015

De Moment bestaat uit twee onderdelen. Een soort van tablet dat dient als interface en een basis station waar het tablet in gezet kan worden ..
Lees verder

BEOSOUND Essence
BEOSOUND Essence
woensdag 16 april 2014

Bang & Olufsen EssenceDe Bang & Olufsen Essence is een nieuw, luxueus en supereenvoudig geluidssysteem. Met één druk op de knop heb je al ..
Lees verder

Persbericht
Persbericht
maandag 17 december 2012

Draadloos muziek streamen deze kerst.De nieuwe Playmaker van Bang & Olufsen maakt genieten van een superieure geluidskwaliteit gemakkeli ..
Lees verder

 Playmaker
Playmaker
zondag 02 september 2012

Bang & Olufsen introduceert de Playmaker, de makkelijkste manier om digitale muziek naar Bang & Olufsen BeoLab luidsprekers te streamen. De ..
Lees verder